Yksilöllinen asiakas

Otamme toiminnassamme huomioon asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet. Pyrimme selvittämään asiakkaidemme tarpeet henkilökohtaisen kontaktin kautta, sekä palvelemaan heitä sen mukaan. Haluamme asiakkaidemme ymmärtävän, mitä teemme. Siksi olemme mielellämme yhteydessä asiakkaidemme kanssa sekä avoimia mahdollisille kysymyksille.

Rehellinen toiminta

Meille rehellinen toiminta tarkoittaa sitä, että meihin voit luottaa. Otamme vastuun tekemistämme ja päättämistämme asioista. Tässä meitä auttaa täsmällisyys ja tarkkuus jokapäiväisessä työssä. Vastaamme takuulla.

Aito kumppanuus

Otamme toiminnassamme huomioon ihmisen ja inhimillisyyden.

Kannattava kasvu

Kannattava kasvu luo pohjan luotettavalle toiminnallemme ja kehitykselle.

Positiivinen asenne

Olemme tiimi (Sisustusmiehet yhteistyökumppaniensa kanssa), joka työskentelee yhdessä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Näemme työmme tilaisuutena kasvaa sekä ammatillisesti että ihmisinä. Vastuun antaminen ja sen ottaminen ovat tärkeä osa tätä prosessia. Kunnioitamme toisiamme sekä työntekijöinä että yksilöinä ja annamme toisillemme tunnustusta hyvin tehdystä työstä. Olemme innostuneita työstämme, ja tämä taas inspiroi muita tiimin jäseniä. On itsestään selvää, että autamme toisiamme tarpeen mukaan. Emme koskaan tingi ammattitaitoisesta työstä, mutta muistamme, että työnteko on mukavaa silloin kun arvostamme ja inspiroimme toisiamme.

Savuttomana yrityksenä emme tuo tupakanhajua kohteeseesi.