Tikkakoskelaiset Taina ja Pertti Juvonen päättivät uudistaa kotinsa pintoja 70-luvun lopulla rakennettuun taloon. 20 vuotta talossa elämisen jälkeen he päättivät, että on aika tehdä isompi päivitys kodin sisäpinnoille ja ulkonäköön. Kokonaisvaltaisen sisäremontin heidän taloonsa teki Keski-Suomen Sisustusmiehet.

– Olimme hautoneet ajatusta tästä remontista jo jonkin aikaa. Alkuperäisenä ideana meillä oli tehdä vain pientä pintaremonttia, mutta homma menikin vähän isommaksi, Taina naurahtaa.

– Hyvää jälkeä tuli ja Markon kanssa oli helppo toimia, Pertti kertoo.

Juvosten kotiin tehtiin kokonaisvaltainen sisäremontti, johon kuului muun muassa lattioiden, seinien ja katon uusiminen, sisäovien kunnostus ja eteisen uusiminen tuulikaapista lähtien. Tämän lisäksi tilojen valaistus uusittiin. Remontti ajoitettiin alkamaan Juvosten lomamatkan aikana ja se valmistui ajallaan.

– Työt todella tapahtuivat. Aina oli jotakin uutta tapahtunut, kun tulimme töiden jälkeen kotiin, Taina kertoo.

Luottamusta herättävää toimintaa ja uusia ideoita

Juvoset etsivät Keski-Suomen alueelta erilaisia remonttifirmoja, joilta he pyysivät tarjouksia. Sisustusmiehet kuitenkin erottuivat muiden joukosta hinnaltaan ja läheiseltä sijainniltaan.

– Vertailimme eri yritysten hintoja, mutta sitten Marko toi esille uusia ideoita ja näkökulmia remonttiin, joita emme edes osanneet itse ajatella, Juvoset toteavat yhteen ääneen.

– Markon tyyli toimia herätti luottamusta ja sillä tavalla tuntui turvalliselta ruveta tekemään töitä hänen kanssaan, Taina lisää.

“Työn jälki oli täydellistä”

Pertti ja Taina ovat kaikkinensa olleet tyytyväisiä Sisustusmiehiin ja yhteistyöhön heidän kanssaan. He olivat erityisen tyytyväisiä tarkkoihin aikatauluihin ja siihen, kuinka heidän toiveensa remontin suhteen otettiin huomioon.

– Työn jälki oli kaiken kaikkiaan todella hyvä. Ei voi moittia. Meille on ennenkin tehty remontteja, mutta tämä oli parempaa. Voisin sanoa, että täydellistä oli ja ei olisi voinut olla parempaa, Pertti kertoo tyytyväisenä.

Haastattelu: Kokemuksia.fi