Hirvaskankaalla Uuraisten Kangashäkissä sijaitsee Nelosen Huutokauppakeisari-ohjelmasta tuttujen, Aki ja Heli Palsanmäen koti. He ovat uudistaneet omakotitaloaan kauttaaltaan ja nyt oli keittiöremontin aika.

Remonttikartoituksessa Helin ja Akin toiveena oli saada keittiön toimivuus paremmaksi. Lattiassa oli liimattu mäntymosaiikki ja sen lähtö tuli heti selväksi. Myös valaistusta haluttiin tehokkaammaksi ja pistorasioita reilusti enemmän, joten katto- ja seinäpinnat päätettiin uusia. Vanha puuliesi lämmitti enemmän piipun päässä istuvia harakoita kuin sisätilaa, joten sillekin oli mietittävä jotain.

Heli leipoo huutokaupan leivonnaisia, joten hänellä oli tarkkaan mietityt toiveet keittiökalusteista: reilusti työtasoa ja kaksi uunia! Akin toiveena oli saada keittiöön ripaus Espanjaa, joten välitilan laminaattiin printattiin valokuva Espanjan rannikolta ja kaasuliesi asennettiin sähkölieden tilalle.

Mitä mieltä Heli ja Aki olivat Sisustusmiehistä?

”Sisustusmiehet on täyden kympin remonttifirma. Kaikki sujui suunnittelusta toteutukseen täydellisesti.

Suunnitellut aikataulut pitivät. Työnjälki oli hyvä- kaikinpuolin luotettava yritys. Markolta tuli myös hyviä ideoita jo suunnitteluvaiheessa.

Sisustusmiehille annoimme avaimet ja lähdettiin itse luottavaisin mielin lomalle. Uusi keittiö oli valmis kun kotiin tultiin. Kaikki remonttijätteet oli viety kierrätykseen ja keittiö siivottu. Meidän ei tarvinnut kuin kantaa kattilat keittiöön ja ruveta kokkaamaan uudessa keittiössä.

Ai niin ja lasku piti maksaa eli helppoa ja stressitöntä remontointia. Varmasti valitsemme Sisustusmiehet toteuttamaan seuraavankin remontin”